O onurdmrts46 Centipat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Öncelikle herkese merhaba, 2 aydır oynadıgım FC 25'te bugün unable to connect hatası almaya başladım. Evdeki Wi-Fi'den girdiğimde unable to connect hatası alıyorum fakat telefonun Wi-Fi'den bağlanınca oyuna bağlanabiliyorum. Daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Öncelikle herkese merhaba, 2 aydır oynadıgım FC 25'te bugün unable to connect hatası almaya başladım. Evdeki Wi-Fi'den girdiğimde unable to connect hatası alıyorum fakat telefonun Wi-Fi'den bağlanınca oyuna bağlanabiliyorum. Daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
ensarbukadar Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #2 PC mi? Artı 0 Eksi
KS KS O onurdmrts46 Centipat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 ensarbukadar dedi: PC mi? Genişletmek için tıkla... ps5 olacak yazmayı unutmuşum. Artı 0 Eksi