FC 25 vs FM 25 mi?

Ben ben miyim

Decapat
Daha fazla  
İki oyuna da ilgim var ikisinde de yenilikler var ama kararsızım.

FM 25 Teknik direktör simülasyonu.
FC 25de ultimate team, oyuncu kariyeri, teknik direktör kariyeri vs, vs
Eğer teknik direktör kariyeri oyniyacaksam şahsen ben FM25 alırdım

Neden? Santradan koşup gol atma olayı kalktı diye biliyorum. Daha gerçekçi olacak gibi.
Hataları düzeltmeleri güzel. Fakat oyuna yeni gelen özellikleri ben az buluyorum. Mesela FC24 güncellemesinde antrenör atama gibi önemli bir özellik eklenmişti. Fakat bunda bence çokta önemli bir özellik yok.

Biraz zor bir kıyaslama aslında. Şahsen iki seriyi de yıllardır severek oynuyorum. Şu sıralarda Football Manager oynuyorum, özellikle FIFA'nın kariyer moduna göre Football Manager'in daha gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Oyuncu fiyatları, maçların zorluğu ve diğer takımların transfer politikaları gibi konular Football Manager'da çok daha gerçekçi. Birini seçme şansım olsa ben de sizin gibi çok düşünürdüm. Eğer arada bir girip sadece kariyer modu olarak değil de diğer modları da oynayacaksanız ve kendiniz oynamayı seviyorsanız FIFA'yı tercih edebilirsiniz. Football Manager de bir nevi simülasyon oyunudur, biraz daha fazla vakit ister ve ilerlemeniz daha uzun sürebilir.

Sadece menajerlik için oynayacaksan tabi ki FM25.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…