FC 25 yapay zekanın zorluğu

Merhaba 20 Eylül'den beri FC 25'te kariyer oynuyorum. Maç kazanamıyorum 5 6 kere yeniden başlatıyorum her maçı. FC 24'te seçkin modunda zorlanmadan maçları kazanıyordum fakat bu oyunda efsanevi modda bile kazanamıyorum. Sık sık havadan ara pası atarak oynayan birisiyim fakat bu oyunda ne zaman havadan ara pas atsam direkt olarak Aut'a gidiyor. FC24'te her seferinde adrese teslim gidiyordu. (oyun ayarlarında destekli olmasına rağmen) oynayan varsa sizce de yapay zekaya karşı maç kazanmak zor mu?

Kariyer modunda değişiklik şarttı ve bunların biriside yapay zeka olması lazımdı her sene FC25'i sadece kariyer için alırım. Evet yapay zekada gözle görülür bir iyileştirmeler mevcut bencede zor ilk zamanlar bende zorlandım lakin gittikçe alışıyorsun bence böyle olması daha güzel daha rekabetçi bir hava yaratmış.

Kariyer modunda değişiklik şarttı ve bunların biriside yapay zeka olması lazımdı her sene FC 25'i sadece kariyer için alırım. Evet yapay zekada gözle görülür bir iyileştirmeler mevcut bence de zor ilk zamanlar bende zorlandım lakin gittikçe alışıyorsun bence böyle olması daha güzel daha rekabetçi bir hava yaratmış.

Evet rekabetçi olması güzel fakat bir türlü atak yapamıyorum. Havadan ara pasların auta gitmesi çok sinir bozucu.

Evet rekabetçi olması güzel fakat bir türlü atak yapamıyorum. Havadan ara pasların auta gitmesi çok sinir bozucu.
Havadan ara pasları ilk zamanlar denedim ama bence saçma sapan yerlere gitmesinden tut oyuncularımın kontrol edememesine kadar bir ton saçmalık yaşadım ve bende klasik yerden kısa pas ve ara pasla oynamaya devam ediyorum.

Ben EA FC 24 oynuyorum 25'i alacaktım fakat bende de böyle 24 de havadan attığım her top autta aşırı hızlı gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı