A akiferbilen0 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim?
FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim?
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2025 #2 akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Sunucularda gecikme vardır.
akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Sunucularda gecikme vardır.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Şubat 2025 #3 akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Çözemezsin maalesef.
akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Çözemezsin maalesef.
A akiferbilen0 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 ByGny dedi: Sunucularda gecikme vardır. Genişletmek için tıkla... sürekli sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hasanxcd dedi: Çözemezsin maalesef. Genişletmek için tıkla... fc 24 te böyle bir sıkıntım yoktu anlamadım bende.
ByGny dedi: Sunucularda gecikme vardır. Genişletmek için tıkla... sürekli sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hasanxcd dedi: Çözemezsin maalesef. Genişletmek için tıkla... fc 24 te böyle bir sıkıntım yoktu anlamadım bende.
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #5 akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Oyuna bağlı problem gibi geliyor oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz ya da Steam'den aldıysanız oyunun dosya doğrulaması yapabilirsiniz
akiferbilen0 dedi: FIFA 25 Online olan herhangi bir modda pingim yüksek. İnternet değerlerim resimdeki gibi nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2419095 Genişletmek için tıkla... Oyuna bağlı problem gibi geliyor oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz ya da Steam'den aldıysanız oyunun dosya doğrulaması yapabilirsiniz
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2025 #6 akiferbilen0 dedi: Sürekli sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... FC 25'i oynadığından berimi yoksa ilk defa mı yaşıyorsun.
akiferbilen0 dedi: Sürekli sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... FC 25'i oynadığından berimi yoksa ilk defa mı yaşıyorsun.
A akiferbilen0 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 759894 dedi: Oyuna bağlı problem gibi geliyor oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz ya da Steam'den aldıysanız oyunun dosya doğrulaması yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Onun haricinde EA in kendi sitesinde durumlar böyle. ByGny dedi: FC 25'i oynadığından berimi yoksa ilk defa mı yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... En başından beri, çok aktif olarak online oynamadığım için sorun etmemiştim.
759894 dedi: Oyuna bağlı problem gibi geliyor oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz ya da Steam'den aldıysanız oyunun dosya doğrulaması yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Onun haricinde EA in kendi sitesinde durumlar böyle. ByGny dedi: FC 25'i oynadığından berimi yoksa ilk defa mı yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... En başından beri, çok aktif olarak online oynamadığım için sorun etmemiştim.
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #8 akiferbilen0 dedi: Deneyeceğim. Onun haricinde EA in kendi sitesinde durumlar böyle. Eki Görüntüle 2419115 En başından beri, çok aktif olarak Online oynamadığım için sorun etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Oyun bende de var oyunun Online dışında da problemleri var 759894 dedi: Oyun bende de var oyunun Online dışında da problemleri var Genişletmek için tıkla... ByGny neden haha attığınız oyunu eleştiren birçok isim var siz başka oyun oynuyorsunuz galiba Son düzenleme: 8 Şubat 2025
akiferbilen0 dedi: Deneyeceğim. Onun haricinde EA in kendi sitesinde durumlar böyle. Eki Görüntüle 2419115 En başından beri, çok aktif olarak Online oynamadığım için sorun etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Oyun bende de var oyunun Online dışında da problemleri var 759894 dedi: Oyun bende de var oyunun Online dışında da problemleri var Genişletmek için tıkla... ByGny neden haha attığınız oyunu eleştiren birçok isim var siz başka oyun oynuyorsunuz galiba