andersontahaa Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Merhaba, oyunu offline oynamak için ucuza 3. parti sitelerinden aldım, kariyer modunda Q7 yüzü nasıl yapabilirim? Yardıma ihtiyacım var.
Merhaba, oyunu offline oynamak için ucuza 3. parti sitelerinden aldım, kariyer modunda Q7 yüzü nasıl yapabilirim? Yardıma ihtiyacım var.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 andersontahaa dedi: Merhaba, oyunu offline oynamak için ucuza 3. parti sitelerinden aldım, kariyer modunda Q7 yüzü nasıl yapabilirim? Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Youtube'da bir sürü tutorial var eskilerden ama belki yenilerde çekilmiş olabilir. .......................
andersontahaa dedi: Merhaba, oyunu offline oynamak için ucuza 3. parti sitelerinden aldım, kariyer modunda Q7 yüzü nasıl yapabilirim? Yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Youtube'da bir sürü tutorial var eskilerden ama belki yenilerde çekilmiş olabilir. .......................
andersontahaa Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 selorr dedi: Youtube'da bir sürü tutorial var eskilerden ama belki yenilerde çekilmiş olabilir. ....................... Genişletmek için tıkla... Yarım saattir arıyorum hocam, bulamadım. FC25'e o kadar özellik getirmişler ki, 24'e bakarak gram yapılmıyor.
selorr dedi: Youtube'da bir sürü tutorial var eskilerden ama belki yenilerde çekilmiş olabilir. ....................... Genişletmek için tıkla... Yarım saattir arıyorum hocam, bulamadım. FC25'e o kadar özellik getirmişler ki, 24'e bakarak gram yapılmıyor.