C Cnzxr Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 609 Çözümler 2 5 Mart 2025 #1 Dun FC 25 aldim fakat PS4 kolum Steam'de DS4 acik olmadan PS kolu olarak gözükmüyor. Herhangi bir kol gibi gözüküyor. DS4 acinca da FC 25'i açamıyorum 3. parti olarak görüyor. Bundan dolayi da tuslar Xbox tuslari oluyor. Nasıl çözerim bunu?
Dun FC 25 aldim fakat PS4 kolum Steam'de DS4 acik olmadan PS kolu olarak gözükmüyor. Herhangi bir kol gibi gözüküyor. DS4 acinca da FC 25'i açamıyorum 3. parti olarak görüyor. Bundan dolayi da tuslar Xbox tuslari oluyor. Nasıl çözerim bunu?
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 670 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Steam girdisi açıksa kapatın. Bende program kullanmadan direkt görüyor kolu. Artı -1 Eksi
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2025 #3 Hocam eğer Bluetooth ile bağlanıyorsanız Xbox tuşları gibi gözüküyor evet. Kablo ile bağlanmayı deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam eğer Bluetooth ile bağlanıyorsanız Xbox tuşları gibi gözüküyor evet. Kablo ile bağlanmayı deneyebilir misiniz?
KS KS C Cnzxr Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 609 Çözümler 2 5 Mart 2025 #4 SymesLORD dedi: Hocam eğer Bluetooth ile bağlanıyorsanız Xbox tuşları gibi gözüküyor evet. Kablo ile bağlanmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim aksam gidince deneyeceğim düzelir belki ama Bluetooth icin nasıl halledebilirim? Var mı bir yöntemi? Artı 0 Eksi
SymesLORD dedi: Hocam eğer Bluetooth ile bağlanıyorsanız Xbox tuşları gibi gözüküyor evet. Kablo ile bağlanmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim aksam gidince deneyeceğim düzelir belki ama Bluetooth icin nasıl halledebilirim? Var mı bir yöntemi?
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2025 #5 Cnzxr dedi: Şu an evde değilim aksam gidince deneyeceğim düzelir belki ama Bluetooth icin nasıl halledebilirim? Var mı bir yönte mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilmiyorum. 3. parti uygulamalar ile yapılıyor olabilir. Akşam bir deneyip size dönüş yapabilirim istereniz. Artı 0 Eksi
Cnzxr dedi: Şu an evde değilim aksam gidince deneyeceğim düzelir belki ama Bluetooth icin nasıl halledebilirim? Var mı bir yönte mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilmiyorum. 3. parti uygulamalar ile yapılıyor olabilir. Akşam bir deneyip size dönüş yapabilirim istereniz.
KS KS C Cnzxr Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 609 Çözümler 2 5 Mart 2025 #6 SymesLORD dedi: SymesLORD dedi: Hocam bende bilmiyorum. 3. parti uygulamalar ile yapılıyor olabilir. Akşam bir deneyip size dönüş yapabilirim istereniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Kariyer modu açtım ve kabloludada ayni sorun var ve antrenmanda nedense fareye geciyor kontrol oynayamiyorum. Son düzenleme: 5 Mart 2025 Artı 0 Eksi
SymesLORD dedi: SymesLORD dedi: Hocam bende bilmiyorum. 3. parti uygulamalar ile yapılıyor olabilir. Akşam bir deneyip size dönüş yapabilirim istereniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Kariyer modu açtım ve kabloludada ayni sorun var ve antrenmanda nedense fareye geciyor kontrol oynayamiyorum.