F furkandurdan Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 FC 25 aldım Epic Games üzerinden kolu bir türlü bağlayamadım, klavye fare üzerinden oluyor Steam'e eklediğimde hata verip açılmıyor.
FC 25 aldım Epic Games üzerinden kolu bir türlü bağlayamadım, klavye fare üzerinden oluyor Steam'e eklediğimde hata verip açılmıyor.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 furkandurdan dedi: FC 25 aldım Epic Games üzerinden kolu bir türlü bağlayamadım, klavye fare üzerinden oluyor Steam'e eklediğimde hata verip açılmıyor. Genişletmek için tıkla... X360CE indirin. Artı 0 Eksi
furkandurdan dedi: FC 25 aldım Epic Games üzerinden kolu bir türlü bağlayamadım, klavye fare üzerinden oluyor Steam'e eklediğimde hata verip açılmıyor. Genişletmek için tıkla... X360CE indirin.
KS KS F furkandurdan Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 Yaser Efe dedi: X360CE indirin. Genişletmek için tıkla... indirdim de oyunda yine klavye oluyor Artı 0 Eksi
YiğitSS Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 furkandurdan dedi: indirdim de oyunda yine klavye oluyor Genişletmek için tıkla... kablo ile bağlayın dualshock 4'ü öyle yapıyorum Artı 0 Eksi
furkandurdan dedi: indirdim de oyunda yine klavye oluyor Genişletmek için tıkla... kablo ile bağlayın dualshock 4'ü öyle yapıyorum