Çözüldü FC 25'e girilince saçma sapan renkler çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

RuzokingTR

Centipat
Daha fazla  
FC 25'e giriyorum sistem kaydı mı ayarlarımı bilmem ne. Orayı geçtikten sonra saçma sapan renkler çıkıyor.

Olay:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece bu oyunda mı oluyor yoksa diğer ekran kartı gerektiren uygulama ya da oyunlarda da bu sorunla karşılaşıyor musunuz? Sistem bilgisi veriniz lütfen.

Sadece bu oyunda karşılaşıyorum bu problem ile. Öbür oyunları rahatlıkla kaldırıyor PC.

Aradığım çözümü buldum sistem ayarı mı bilmem ne olan onu sildim ama silmeden önce kariyerleri kaydettim.
Sadece bu oyunda mı oluyor yoksa diğer ekran kartı gerektiren uygulama ya da oyunlarda da bu sorunla karşılaşıyor musunuz? Sistem bilgisi veriniz lütfen.

Sadece bu oyunda karşılaşıyorum bu problem ile. Öbür oyunları rahatlıkla kaldırıyor PC.

Aradığım çözümü buldum sistem ayarı mı bilmem ne olan onu sildim ama silmeden önce kariyerleri kaydettim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…