J Jarvısx16 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 FC 25'te klavye ile trivela atamıyorum. Nasıl atabilirim? Hangi tuş kombinasyonu ile atılıyor? Bilen biri söylerse çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
FC 25'te klavye ile trivela atamıyorum. Nasıl atabilirim? Hangi tuş kombinasyonu ile atılıyor? Bilen biri söylerse çok sevinirim.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Top saklama tuşuyla atılıyor. Ayarlardan topu sakla yazılı tuş hangisiyse ona basılı tutarken doğru açıda şut attığınızda trivela atacaktır. Artı 0 Eksi
Top saklama tuşuyla atılıyor. Ayarlardan topu sakla yazılı tuş hangisiyse ona basılı tutarken doğru açıda şut attığınızda trivela atacaktır.
KS KS J Jarvısx16 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Mysmeh dedi: Top saklama tuşuyla atılıyor. Ayarlardan topu sakla yazılı tuş hangisiyse ona basılı tutarken doğru açıda şut attığınızda trivela atacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
Mysmeh dedi: Top saklama tuşuyla atılıyor. Ayarlardan topu sakla yazılı tuş hangisiyse ona basılı tutarken doğru açıda şut attığınızda trivela atacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.