YnsMr Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dünya vatandaşı 10 Ekim 2024 #1 Merhaba, FC 25 almayı düşünüyorum, FC24'ü EA Games'in kendi uygulamasından aldıydım. FC 25'i Steam veya Epic'ten almak mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Merhaba, FC 25 almayı düşünüyorum, FC24'ü EA Games'in kendi uygulamasından aldıydım. FC 25'i Steam veya Epic'ten almak mantıklı mı?
cysice Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1080 - I59600K - 16GBDDR4 - 1TBSSD - TUF Z390 PRO Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 Neresi ucuz ise oradandır diye düşünüyorum.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 819 Çözümler 10 Yer Kuveyt 10 Ekim 2024 #3 YnsMr dedi: Merhaba, FC 25 almayı düşünüyorum, FC24'ü EA Games'in kendi uygulamasından aldıydım. FC 25'i Steam veya Epic'ten almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim konudaki konu sahibine sorarsan Ukrayna'dan EA appye FC 25 alma diye Ukrayna para birimiyle alabilirsin..EA FC 25 Ukrayna'dan almak
YnsMr dedi: Merhaba, FC 25 almayı düşünüyorum, FC24'ü EA Games'in kendi uygulamasından aldıydım. FC 25'i Steam veya Epic'ten almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim konudaki konu sahibine sorarsan Ukrayna'dan EA appye FC 25 alma diye Ukrayna para birimiyle alabilirsin..EA FC 25 Ukrayna'dan almak
YnsMr Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dünya vatandaşı 11 Ekim 2024 #4 Mehmet.Heroo dedi: Bu verdiğim konudaki konu sahibine sorarsan Ukrayna'dan EA appye FC 25 alma diye Ukrayna para birimiyle alabilirsin.EA FC 25 Ukrayna'dan almak Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim o değildi hocam, EA'den almak ile Steam'den almak arasındaki farkı soruyorum.
Mehmet.Heroo dedi: Bu verdiğim konudaki konu sahibine sorarsan Ukrayna'dan EA appye FC 25 alma diye Ukrayna para birimiyle alabilirsin.EA FC 25 Ukrayna'dan almak Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim o değildi hocam, EA'den almak ile Steam'den almak arasındaki farkı soruyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Ekim 2024 #5 YnsMr dedi: Sormak istediğim o değildi hocam, EA'den almak ile Steam'den almak arasındaki farkı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmiyor. Steam’den alsan da EA ile açılıyor oyun.
YnsMr dedi: Sormak istediğim o değildi hocam, EA'den almak ile Steam'den almak arasındaki farkı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmiyor. Steam’den alsan da EA ile açılıyor oyun.