xaiver13 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Bir tane DualSense'im var (PS5 kolu) FC 25 oynamak istiyorum. Kol çalışıyor ana menüde filan hareket edebiliyorum ama Ultimate Team'de maça girince hareket edemiyorum veya pas veremiyorum. Çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Bir tane DualSense'im var (PS5 kolu) FC 25 oynamak istiyorum. Kol çalışıyor ana menüde filan hareket edebiliyorum ama Ultimate Team'de maça girince hareket edemiyorum veya pas veremiyorum. Çözümü nedir acaba?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 19 7 Aralık 2024 #2 DualSense orijinal mi? Oyunu nerede oynuyorsun, PlayStation, PC?
xaiver13 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 VP67 dedi: DualSense orijinal mi? Oyunu nerede oynuyorsun, PlayStation, PC? Genişletmek için tıkla... dualsense orjinal ve pcden oynuyorum VP67 dedi: DualSense orijinal mi? Oyunu nerede oynuyorsun, PlayStation, PC? Genişletmek için tıkla... efendim çözdüm steamden etkinleştirmem gerekiyormuş yinede teşekkür ederim Son düzenleme: 7 Aralık 2024
VP67 dedi: DualSense orijinal mi? Oyunu nerede oynuyorsun, PlayStation, PC? Genişletmek için tıkla... dualsense orjinal ve pcden oynuyorum VP67 dedi: DualSense orijinal mi? Oyunu nerede oynuyorsun, PlayStation, PC? Genişletmek için tıkla... efendim çözdüm steamden etkinleştirmem gerekiyormuş yinede teşekkür ederim