AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Selam, FC 25 bir mod kullandım ve banlandım. Mod kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Banımı geri kaldırırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
Selam, FC 25 bir mod kullandım ve banlandım. Mod kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Banımı geri kaldırırlar mı?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.208 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Pek sanmıyorum. Mod kullanacaksanız çevrimdışı modda oynayın oyunu bu arada.
AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 AliArda44 dedi: Selam, FC 25 bir mod kullandım ve banlandım. Mod kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Banımıgeri kaldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Sythexz dedi: Pek sanmıyorum. Mod kullanacaksanız çevrimdışı modda oynayın oyunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı?
AliArda44 dedi: Selam, FC 25 bir mod kullandım ve banlandım. Mod kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Banımıgeri kaldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Sythexz dedi: Pek sanmıyorum. Mod kullanacaksanız çevrimdışı modda oynayın oyunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.208 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 AliArda44 dedi: Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni EA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Steam hesabı açarsanız bir de o hesaptan oyunu alabilirsiniz. Belki bağlanıyor olabilir pek bilgim yok.
AliArda44 dedi: Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni EA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Steam hesabı açarsanız bir de o hesaptan oyunu alabilirsiniz. Belki bağlanıyor olabilir pek bilgim yok.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Temmuz 2025 #5 AliArda44 dedi: Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır mecbur yeni bir hesaba almanız gerek.
AliArda44 dedi: Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Bir de EA hesabından Steam bağlantsını silip yeni ESA hesbaına bağlarsak ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır mecbur yeni bir hesaba almanız gerek.
AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #6 T A L O dedi: Hayır mecbur yeni bir hesaba almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Kaldırdılar ben de bir daha modu açmadım.
T A L O dedi: Hayır mecbur yeni bir hesaba almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Kaldırdılar ben de bir daha modu açmadım.