M MurtoMozik Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Pingi etkiler mi emin değilim ama FPS'i etkiler diye düşünüyorum. Peki bu FPS düşmesi Ultimate Team gibi modlarda oynanışı negatif etkiler mi?
Pingi etkiler mi emin değilim ama FPS'i etkiler diye düşünüyorum. Peki bu FPS düşmesi Ultimate Team gibi modlarda oynanışı negatif etkiler mi?
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Ekim 2024 #2 MurtoMozik dedi: Pingi etkiler mi emin değilim ama FPS'i etkiler diye düşünüyorum. Peki bu FPS düşmesi Ultimate Team gibi modlarda oynanışı negatif etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini atmadan ne yapmamızı düşünüyorsun.
MurtoMozik dedi: Pingi etkiler mi emin değilim ama FPS'i etkiler diye düşünüyorum. Peki bu FPS düşmesi Ultimate Team gibi modlarda oynanışı negatif etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini atmadan ne yapmamızı düşünüyorsun.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 29 Ekim 2024 #3 60 FPS üstü kalıyorsa gayet yeterli bir şey olmaz pingde çıkarmaz.