Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 786 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 25k coinim var hangi kanatı almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
O Osi242 Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Dokuyu beğeniyorson olabilir,pedro neto,olise,chukwueze olabilir bence Ardaq dedi: 25k coinim var hangi kanatı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Madueke ile ocampos da F/P kanatlar
Dokuyu beğeniyorson olabilir,pedro neto,olise,chukwueze olabilir bence Ardaq dedi: 25k coinim var hangi kanatı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Madueke ile ocampos da F/P kanatlar
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.013 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 Phil Foden, Bukayo Saka, Rodrygo.
Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 786 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 The Real Ferid dedi: Phil foden, bukayo saka, rodrygo. Genişletmek için tıkla... Osi242 dedi: Dokuyu beğeniyorson olabilir, pedro neto, olise, chukwueze olabilir bence. Madueke ile ocampos da F/P kanatlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir de rafa silva aldım 87'lik kartı hangı özelliği basmalıyız sizce.
The Real Ferid dedi: Phil foden, bukayo saka, rodrygo. Genişletmek için tıkla... Osi242 dedi: Dokuyu beğeniyorson olabilir, pedro neto, olise, chukwueze olabilir bence. Madueke ile ocampos da F/P kanatlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir de rafa silva aldım 87'lik kartı hangı özelliği basmalıyız sizce.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.013 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #5 Ardaq dedi: Arkadaşlar bir de rafa silva aldım 87'lik kartı hangı özelliği basmalıyız sizce. Genişletmek için tıkla... Maalesef EA FC 25 oynamadığım için hiçbir bilgim yok. Hız, dribbling, top tutma falan varsa onlardan bas.
Ardaq dedi: Arkadaşlar bir de rafa silva aldım 87'lik kartı hangı özelliği basmalıyız sizce. Genişletmek için tıkla... Maalesef EA FC 25 oynamadığım için hiçbir bilgim yok. Hız, dribbling, top tutma falan varsa onlardan bas.