Akinns Yoctopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:30 #1 Xoutp veya X360CE de kullandım fakat sol analog takılı kalıyor ve tuşları ayarlamama rağmen bastığım zaman çalışmıyor. Ne yaptıysam çözemedim sadece FIFA'da oluyor, diğer oyunlarda kolda hiçbir sıkıntı yok.
Xoutp veya X360CE de kullandım fakat sol analog takılı kalıyor ve tuşları ayarlamama rağmen bastığım zaman çalışmıyor. Ne yaptıysam çözemedim sadece FIFA'da oluyor, diğer oyunlarda kolda hiçbir sıkıntı yok.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.085 Çözümler 9 Dün 20:35 #2 Oyunu Steam'den aldıysan Steam girdisini etkinleştir, Epic'den ise bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Akinns Yoctopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:47 #3 Gablanify dedi: Oyunu Steam'den aldıysan Steam girdisini etkinleştir, Epic'den ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... EA Play'den oynuyorum sorun programlardan kaynaklı program kullanmadan oyuna girince sıkıntı olmuyor ama öyle de tuşlar doğru olmuyor. Artı 0 Eksi
Gablanify dedi: Oyunu Steam'den aldıysan Steam girdisini etkinleştir, Epic'den ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... EA Play'den oynuyorum sorun programlardan kaynaklı program kullanmadan oyuna girince sıkıntı olmuyor ama öyle de tuşlar doğru olmuyor.