yiğitcaneren Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Arkadaşlar sa fantech shooter 3 var titreşim özelliği var ama FC 25'te golden sonra titremiyor, yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar sa fantech shooter 3 var titreşim özelliği var ama FC 25'te golden sonra titremiyor, yardımcı olabilir misiniz?
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Ayarlarda en altta titreşim ayarı olması lazım. Ayar gozukmuoyr ise kablolu kullanmayı deneyin.
yiğitcaneren Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 yusuf_emir_cnd dedi: Ayarlarda en altta titreşim ayarı olması lazım. Ayar gozukmuoyr ise kablolu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam titreşim ayarını bulamadım hiç yazmıyor.
yusuf_emir_cnd dedi: Ayarlarda en altta titreşim ayarı olması lazım. Ayar gozukmuoyr ise kablolu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam titreşim ayarını bulamadım hiç yazmıyor.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 yiğitcaneren dedi: Hocam titreşim ayarını bulamadım hiç yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de gozukmuyor hocam normalde oyle olması gerekiyor niye bilmiyorum kablo baglamayı denediniz mi?
yiğitcaneren dedi: Hocam titreşim ayarını bulamadım hiç yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de gozukmuyor hocam normalde oyle olması gerekiyor niye bilmiyorum kablo baglamayı denediniz mi?
yiğitcaneren Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 yusuf_emir_cnd dedi: Bende de gozukmuyor hocam normalde oyle olması gerekiyor niye bilmiyorum kablo baglamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo takılı vallahi anlamadım ne yapacağım titreşim özelliği var gamepadinde.
yusuf_emir_cnd dedi: Bende de gozukmuyor hocam normalde oyle olması gerekiyor niye bilmiyorum kablo baglamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo takılı vallahi anlamadım ne yapacağım titreşim özelliği var gamepadinde.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.728 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2025 #6 yiğitcaneren dedi: Kablo takılı vallahi anlamadım ne yapacağım titreşim özelliği var gamepadinde. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi?
yiğitcaneren dedi: Kablo takılı vallahi anlamadım ne yapacağım titreşim özelliği var gamepadinde. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi?