FIFA 25 gırdım ve duzeneleme yapacakken benım yönlendirigım degıl de onun nasıl oluyorsa bastıgı yerlere gıdıyor. Ben basmadan FC 25 tuslar basıyor kol da sıkıntı yok.
FIFA 25 gırdım ve duzeneleme yapacakken benım yönlendirigım degıl de onun nasıl oluyorsa bastıgı yerlere gıdıyor. Ben basmadan FC 25 tuslar basıyor kol da sıkıntı yok.
İlk önce kolu taktığın girişi değiştir kasaya takılıysa anakarta takmayı dene anakartın girişleri kasanın arkasındadır.
Kütüphanene gir FIFA'ya sağ tıkla özelliklere bas. Kontrolcü sekmesine git. Orada varsayılan ayarları kullan mı yazıyor ? Steam girdisi mi etkin? Steam girdisi etkinse aşağıda xbox, playstation veya nintendo gibi seçenekler var onlardan senin kontrolcüne uygun olanı işaretleyip steam girdisini etkinleştir. Eğer zaten doğru şey seçili ve steam girdisi etkinse varsayılan ayarları kullan seçeneğini etkinleştir.
Eğer bunlar olmazsa, aynı sekmede yukarıda altı çizili şekilde "Kontrolcü Yapılandırıcısı" var ona bas. Orada mevcut buton düzeni seçeneğine tıkla. Orada ilk önce tavsiye edilen düzeni kullanmayı dene eğer olmazsa üstteki sekmelerde topluluk düzenleri var oradan kendi koluna uygun olan düzeni bul ve dene. Eğer koluna uygun olan düzeni bilmiyorsan bir kaç denemede bulabilirsin diye düşünüyorum dene bakalım.