D dogusss2223 Femtopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Hocam Xbox Controller ile PC'den oynuyordum bayağıdır FC 25 dun anlamadıgım bir şekilde kol ön ayarlarında tek dügme yazıyor ve pas dısında tuslar iptal. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Hocam Xbox Controller ile PC'den oynuyordum bayağıdır FC 25 dun anlamadıgım bir şekilde kol ön ayarlarında tek dügme yazıyor ve pas dısında tuslar iptal.
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 11 Aralık 2024 #2 Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır.
D dogusss2223 Femtopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Klasiğe almama rağmen sorun devam ediyor hocam zaten klavye ve fare ayarları var bi tek Kol ayarları diye bir bölüm goremedim Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... X box controller ile pc den oynuyordum bayadır dun bu hatayı verdi düzeltemiyorum tek dügme modunu Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... böyle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim Dosya Ekleri Screenshot 11.12.2024 13_59_44.png 446,4 KB · Görüntüleme: 21 Screenshot 11.12.2024 13_59_44.png 446,4 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 11 Aralık 2024
Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Klasiğe almama rağmen sorun devam ediyor hocam zaten klavye ve fare ayarları var bi tek Kol ayarları diye bir bölüm goremedim Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... X box controller ile pc den oynuyordum bayadır dun bu hatayı verdi düzeltemiyorum tek dügme modunu Notixlerox dedi: Kol ayarları kısmından klasiğe al tek tuşta kalmıştır. Genişletmek için tıkla... böyle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim