Lone Xinnn Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Ekran kartı Rtx 4060 ti İşlemci Ryzen 7 5700x3d FC 25'i Steam üzerinden satın almıştım. İlk başlarda sorun yoktu fakat şimdiler de oyuna giremiyorum. Oyuna girdiğimde anti cheat ekranında kalıp EA'ya atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
FC 25'i Steam üzerinden satın almıştım. İlk başlarda sorun yoktu fakat şimdiler de oyuna giremiyorum. Oyuna girdiğimde anti cheat ekranında kalıp EA'ya atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS Lone Xinnn Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 Einstein dedi: Şimdilik kaldırın, sorun çözülecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Remove yaptım kaldırdım denedim yine aynı şey oldu Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Şimdilik kaldırın, sorun çözülecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Remove yaptım kaldırdım denedim yine aynı şey oldu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.392 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #12 Lone Xinnn dedi: Remove yaptım kaldırdım denedim yine aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden oyunun olduğu klasörü silip oyuna girmeyi dener misiniz? Yedek almayı unutmayın. Artı 0 Eksi
Lone Xinnn dedi: Remove yaptım kaldırdım denedim yine aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden oyunun olduğu klasörü silip oyuna girmeyi dener misiniz? Yedek almayı unutmayın.