ahmtictnn
Hectopat
Daha fazla
Hocam merhaba. Üç arkadaş FC26 çıktığı gün aldık. Oyun için sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen bir maç yapıyoruz, ikinci yarısında veya ikinci maçta FPS 10-15 arası kilitleniyor. Reddit’te ve EA forumlarında çoğu kişi bu sorundan yakınıyor. Ne yapsak çözüm bulamadık. Diğer arkadaşlarımda da aynı sorun var. Oyunu grafikler otomatikte açıyorum; zaten önceki serilerde de böyle oynuyordum. Hatta bir süre FPS çok rahat 110-120 arası oluyor, sonra ne oluyorsa bir anda ya ikinci yarıda ya da ilk maçı bitirip ikinci maça girdiğimizde 10-15 arasına düşüyor FPS. Oyuna şu ana kadar iki büyük güncelleme geldi, hâlâ düzeltilmedi bu sorun. Hiç değilse düzeltilene kadar sizlerin önerebileceği bir şey var mıdır?
Sistem özelliklerim:
i5-12500H
GTX 1650 (Max Performans)
16 GB RAM
Sistemin yetmediğini söyleyecekler için belirtiyorum: FPS düşmeden önce oyunu çok rahat 120 FPS oynuyorum ve arkadaşımda 3060 Ti kartlı masaüstü var, onda da aynı sorun yaşanıyor.
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Sistem özelliklerim:
i5-12500H
GTX 1650 (Max Performans)
16 GB RAM
Sistemin yetmediğini söyleyecekler için belirtiyorum: FPS düşmeden önce oyunu çok rahat 120 FPS oynuyorum ve arkadaşımda 3060 Ti kartlı masaüstü var, onda da aynı sorun yaşanıyor.
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.