A ahmetisim Zeptopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #1 Arkadaşlar, ben kendi Steam ve kendi EA hesabımdan 10 saatlik deneme sürümü aldım ve 2-3 saati kaldı. Şimdi 2. Steam hesabımdan ve sıfırdan EA hesabı açıp 10 saatlik deneme sürümü alabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:51
Arkadaşlar, ben kendi Steam ve kendi EA hesabımdan 10 saatlik deneme sürümü aldım ve 2-3 saati kaldı. Şimdi 2. Steam hesabımdan ve sıfırdan EA hesabı açıp 10 saatlik deneme sürümü alabiliyor muyum?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 22:52 #2 Evet. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A ahmetisim Zeptopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:55 #3 Deiinzz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmeden EA hesabı açsam olur değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:08 Artı 0 Eksi
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 22:56 #4 ahmetisim dedi: Oyunu indirmeden EA hesabı açsam olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Olur fark etmez, zaten oyunu açmaya çalışınca otomatik olarak bir EA hesabından başlatır oyunu. Artı 0 Eksi
ahmetisim dedi: Oyunu indirmeden EA hesabı açsam olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Olur fark etmez, zaten oyunu açmaya çalışınca otomatik olarak bir EA hesabından başlatır oyunu.
KS KS A ahmetisim Zeptopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #5 Deiinzz dedi: Olur fark etmez, zaten oyunu açmaya çalışınca otomatik olarak bir EA hesabından başlatır oyunu. Genişletmek için tıkla... Ya da Steam ile hiç uğraşmayıp yeni EA hesabından sadece EA'dan indirsem? İndirme hızı falan fark eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:09 Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Olur fark etmez, zaten oyunu açmaya çalışınca otomatik olarak bir EA hesabından başlatır oyunu. Genişletmek için tıkla... Ya da Steam ile hiç uğraşmayıp yeni EA hesabından sadece EA'dan indirsem? İndirme hızı falan fark eder mi?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 22:58 #6 ahmetisim dedi: Ya da Steam ile hiç uğraşmayıp yeni EA hesabından sadece EA'dan indirsem? İndirme hızı falan fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez de orada indirim var mıdır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ahmetisim dedi: Ya da Steam ile hiç uğraşmayıp yeni EA hesabından sadece EA'dan indirsem? İndirme hızı falan fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez de orada indirim var mıdır bilmiyorum.
KS KS A ahmetisim Zeptopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:58 #7 Deiinzz dedi: Fark etmez de orada indirim var mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler varmış. Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Fark etmez de orada indirim var mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler varmış.