cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 13:41 #11 Sam Drake dedi: Birde korkum var, hileciler oyundan soğutup akıl sağlığımı kaybettirebilirler bana. Daha yeni çıktı bi tık fazla değil mi o kadar indirim?Zaten 70 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... O yüzden PS'ye alacağım yüksek ihtimal sadece kariyer oynarım. Sam Drake dedi: Birde korkum var, hileciler oyundan soğutup akıl sağlığımı kaybettirebilirler bana. Daha yeni çıktı bi tık fazla değil mi o kadar indirim?Zaten 70 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Oyun çok satmadı benim bildiğim mecbur yapacaklar olsa bile en fazla o kadar olur zaten.
Sam Drake dedi: Birde korkum var, hileciler oyundan soğutup akıl sağlığımı kaybettirebilirler bana. Daha yeni çıktı bi tık fazla değil mi o kadar indirim?Zaten 70 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... O yüzden PS'ye alacağım yüksek ihtimal sadece kariyer oynarım. Sam Drake dedi: Birde korkum var, hileciler oyundan soğutup akıl sağlığımı kaybettirebilirler bana. Daha yeni çıktı bi tık fazla değil mi o kadar indirim?Zaten 70 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Oyun çok satmadı benim bildiğim mecbur yapacaklar olsa bile en fazla o kadar olur zaten.
Sam Drake Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:45 #12 Tamamdır herkese teşekkürler,iyi oyunlar.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.485 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:47 #13 PC versiyonda hilenin önüne geçilmesi mümkün değil.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.630 Çözümler 35 Yer Dünya Cumartesi 15:19 #14 İndirim bekleyin.
S Soprees Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:49 #15 Sukunanınteli dedi: Fiyatı çok zaten 29'unda sonbahar indirimi var bekleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam FC 26 yeni çıktı, indirime girer mi sizce ?
Sukunanınteli dedi: Fiyatı çok zaten 29'unda sonbahar indirimi var bekleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam FC 26 yeni çıktı, indirime girer mi sizce ?
Sam Drake Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:52 #16 Soprees dedi: Hocam FC 26 yeni çıktı, indirime girer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Ben girer diye düşünüyorum zaten çok rağbet görmedi pcde.
Soprees dedi: Hocam FC 26 yeni çıktı, indirime girer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Ben girer diye düşünüyorum zaten çok rağbet görmedi pcde.