FC 26 alınır mı?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PS5 aldım, ayda birkaç tane oyun alıyorum ama kesinlikle oyun içi satın alım yapmıyorum. Bu sene hem merak ediyorum, hem de iyi düştü 3000'den, hem de şu UT işini merak ediyorum, hem şöyle bağımlılık yapacak bir oyun lazım bana. Sizce oyun içi satın alım yapmaya bütçesi olmayan birinin UT için FC 26 alması mantıklı mı?

Futbola ilginiz meragınız varsa kesınlıkle alın.

Biraz eleştireyim, UT meta kartlarla ilerliyor, ve geçen seneye göre değişen çok fazla şey yok

Biraz eleştireyim, UT meta kartlarla ilerliyor, ve geçen seneye göre değişen çok fazla şey yok
P2W bi' tarafı var mı? Ya da varsa kendi emeğimiz ile bir şeyler yapabiliyor muyuz?

P2W bi' tarafı var mı? Ya da varsa kendi emeğimiz ile bir şeyler yapabiliyor muyuz?
Ultimate Team oynayacaksanız dibine kadar p2w var. Ayrıca oyunun gerçekten çok profesyonelleri var. Sinir bozan goller var. Adam tek maçta aynı tuş kombinasyonuyla gol atıp duruyor mesela. Yani keyif almak için bir süre götürür ama para yatırmadan bir süre sonra hep geri kalacaksınız.
Ama Ultimate değil de tek başıma kariyer yapıcam lig yapıcam falan modunda oynarsanız veya arkadaşlarınızla oynarsanız keyif alırsınız. Zaten pes dışında alternatifi olan bir oyun değil, peste çok geride kaldı.

Hocam UT ilk defa geçen sene FC25 ile denedim ve tam olarak 700 saat oynadım. İlk başlarda pek bağımlılık yapmamıştı ama oyunu öğrendikçe ve farklı beceri hareketlerini yapmayı öğrenince inanılmaz zevkli hale gelmeye başlamıştı. Tek kötü yanı online oynamak için game pass şartı var.

Anlamadım, ben oyuna 1500 tl vereceğim, sonrasında da bi 300-400 TL GamePass'e mi bayılacam? O ne saçma iş?

Siz para yatırıyor musunuz? Ya da para yatırmadan da bir şeyler yapılabilir mi sizce?

Hocam hiç para yatırmadan oynuyorum.Evet P2W yanı cok ama hayatsızca bagımlı bır sekılde oynayacagım dıyorsanız bu cok buyuk bır problem degıl para yatırmadan oynayarakta gelişmeniz gayet mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…