FC 26 alınır mı?

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, FC 25'in Ultimate'i aldığım için bu sene de oyunu alacağım. FC 26 şu an Steam'de 35 dolar ve Steam cüzdanımda 7.5 dolar var onu da ekleyeceğim. Ocak gibi %70 falan indirime girer mi acaba daha ucuz düşer mi? Ona göre oyunu alacağım.

Merhaba, FC 25'in Ultimate'i aldığım için bu sene de oyunu alacağım. FC 26 şu an Steam'de 35 dolar ve Steam cüzdanımda 7.5 dolar var onu da ekleyeceğim. Ocak gibi %70 falan indirime girer mi acaba daha ucuz düşer mi? Ona göre oyunu alacağım.

İndirim bitmediyse EA üzerinden 850 liraya alınabiliyordu.

İndirim bitmediyse EA üzerinden 850 liraya alınabiliyordu.

1764770676987.png

Burada da %50 ile 35 dolar. Bir yanlışlık var herhalde.

Hayır yok. VPN ile aldığınız zaman dediğim fiyata geliyor. Hem kendim ilk çıktığında hem de 2 hafta önce aynı yöntemle arkadaşıma aldırdım, bir sorun olmadı.
Hangi VPN'le nereye bağlanmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

alınmaz ya 25 den farkı yok oynanış az bişey değişmiş adamların bazı hareketleri değişmiş mantık aynı zaten iphone serisi gibi her yıl ufacık değişiklik yapıp sunuyolar

Hangi VPN'le nereye bağlanmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Biz Kaspersky’nin deneme versiyonunu kullanarak yaptık. Ukrayna’ya bağlanıp, onların fiyatlardan alıyorsunuz. Öncesinde EA sitesine ( uygulama değil ) girip alacağınız kartı kaydetmeniz gerekiyor.

Biz Kaspersky'nin deneme versiyonunu kullanarak yaptık. Ukrayna'ya bağlanıp, onların fiyatlardan alıyorsunuz. Öncesinde EA sitesine ( uygulama değil ) girip alacağınız kartı kaydetmeniz gerekiyor.

Deneme sürümünde Ukrayna seçilmiyor hatta direk VPN için ülke seçilmiyor ama yine de sağ olun teşekkürler. Peki %70 indirime girer mi ocakta?

Deneme sürümünde Ukrayna seçilmiyor hatta direk VPN için ülke seçilmiyor ama yine de sağ olun teşekkürler. Peki %70 indirime girer mi ocakta?

Başka VPN ile de deniyebilirsiniz. Dediğim yöntemle herkes aldı hatta aynı yöntemle geçen sene de almıştım ben. FC25 ilk %70 indirimini şubat sonu almış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı