FC 26 alınır mı?

• Konuyu başlatan monny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 120

monny

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, acayip FIFA'da kariyer yapmak istiyorum Game Pass'tan FC24 oynuyordum çok sevmiştim. Üyelik pahalanınca bıraktım. Şu an FC 26 Epic Games'te 1037TL sizce nasıl alınrımı sadece oyuncu kariyeri yapacağım. En azından benim olsun istedigim zaman oynarım diye düsünüyorum.

Yakın zamanda daha da yüksek indirime girecek sadece kariyer için alacaksanız beklemenizi öneririm onun dışında tabii alınır.

Hocam PC'den oynuyorsan %50 şansın var diyebilirim oyunu alan arkadaşlarımın yarısında sorun var yarısında yok bende mesela var. 1 oyun offline giriyosun arkadaşınla oynayacaksın, ya 2. yarıda ya da 2. oyununda kaç FPS aldığın önemli bile değil 3-5FPS arası alıyosun oyunun çok hatası var hala çözülmedi ilgilenmiyorlar tüm dünyada çok fazla bu sebepten şikayetçi oyuncular var kendi çözümlerini geliştirmeye çalışıyorlar bir sürü şey denedim bende maalesef çalışmıyor 2.oyundan onra FPS 3-5 arası düşüyor düzelmiyor

Hocam FC ler şubat ve mart arasında steamde 20 dolarlara düşüyor 24 ve 25 de olduysa 26 dada olması muhtemel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı