FC 26 alınır mı?

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Standart sürüm alacağım. Acaba almak için çok mu geç yoksa hala alınabilir mi (Ultimate Team oynayacağım Beşiktaş kadrosu kurmak istiyorum), sizce alınır mı? Yoksa FC 27'yi mi beklemeliyim?

Oyun bence genel olarak güzel değil. FIFA 21'den beri tüm oyunları alıp oynarım oyun FC olduğundan beridir ön siparişle alır her sene minimum 500 saati deviririm. Oyun bu sene aşırı kötü durumda belli başlı meta oyuncular ve Playstyle'lar dışında kullanılabilen oyuncu yok veyahut farklı tarzlarda hücum etmek yok. Kanat oyuncusunu arkaya kaçırıp ara pas atmaktan ibaret oyun sadece. Sizin durumunuzda da Beşiktaş kadrosuyla rekabetçi kısımda mücadele edebilmek çok zor olacaktır. Halihazırda herkesin kadrosu çok iyi seviyede benim dahil. Keyif alabileceğinizi düşünüyorsanız deneyebilirsiniz. FC oyunları artık çıktığında alınıp TOTY dönemi sonrası bırakılacak oyunlar oldu ben dahil çoğu insan gözünde.

Oyun bence genel olarak güzel değil. FIFA 21'den beri tüm oyunları alıp oynarım oyun FC olduğundan beridir ön siparişle alır her sene minimum 500 saati deviririm. Oyun bu sene aşırı kötü durumda belli başlı meta oyuncular ve Playstyle'lar dışında kullanılabilen oyuncu yok veyahut farklı tarzlarda hücum etmek yok. Kanat oyuncusunu arkaya kaçırıp ara pas atmaktan ibaret oyun sadece. Sizin durumunuzda da Beşiktaş kadrosuyla rekabetçi kısımda mücadele edebilmek çok zor olacaktır. Halihazırda herkesin kadrosu çok iyi seviyede benim dahil. Keyif alabileceğinizi düşünüyorsanız deneyebilirsiniz. FC oyunları artık çıktığında alınıp TOTY dönemi sonrası bırakılacak oyunlar oldu ben dahil çoğu insan gözünde.
Hocam bende de FIFA 15,17,20,21,22,24 oyunları vardı ama en iyisi mekanik olarak 22 ama bence hissiyat olarak 15 daha iyi be.

Hocam bende de FIFA 15, 17, 20, 21, 22, 24 oyunları vardı ama en iyisi mekanik olarak 22 ama bence hissiyat olarak 15 daha iyi be.

Haklısınız eski oyunlar açık ara daha güzeldi. Oyunun 2 büyük falsosu mevcut. Kadın oyuncular ve Playstyle'lar kadın oyuncularla oynamak zevkli ve op kartlar olsa da oyun dengesini bozan bir şey aynı şekilde Playstyle'lar bunlar oyunun dengesini gerçekten bozuyor.

Diğer seçeneğimde the finalsda kostum be silah skini almak 20 dolara işte ikisi arasında kaldım. Finals sürekli oynadığım oyun bir de kararsızım çok. Bir de seneye askere gideceğim 6 ay.
Daha FC 27 çıkmasına 6-7 ay var hocam alın.

Sadece 6 ay oyanayabilirim FC 27'yi bilemedim yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı