FC 26 anticheat hatası veriyor ve açılmıyor

Liquez

Decapat
Daha fazla  
Oyunu başlatırken EA anticheat hata veriyor. Her türlü yöntemi denedim bakmadığım yer kalmadı yardım edin.

Bilgisayarda herhangi bir 3. parti yazılım var ise kaldır. Virüs programlarını devre dışı bırak. EA Anticheat'ı silip tekrar kurabilirsin, internette videoları bulunmakta.

Bilgisayarda herhangi bir 3. parti yazılım var ise kaldır. Virüs programlarını devre dışı bırak. EA Anticheat'ı silip tekrar kurabilirsin, internette videoları bulunmakta.

Malwarebytes vardı onunla PC tarattık bir şey çıktı sildik sonra programı da sildik sadece Windows Defender var başka bir şey yok anticheati de silip tekrar kurduk olmadı.

Arka planda FACEIT AC veya Valorant Vanguard açık mı? Bazen başka oyunların hile koruma yazılımları EA anticheat ile çakışıp bu (7)(2) hatasını verdiriyor. Onları kapatıp PC'ye res atıp öyle dene.

Olmazsa oyunun dosya konumundaki EAAntiCheat.Installer.exe üzerinden hile korumasını kaldırıp tekrar kurman gerekir.

Onlar açık değil diğer dediğini de yaptım olmuyor GoodbyeDPI açık ondan olabilir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…