Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 450 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 17:03 #1 Grafik ayarlarım hiçbir şekilde kaydedilmiyor. Özellikle telli saç ayarı hep kapatıp çıkıyorum girdiğimde tekrar açıyor ne yapmam lazım?
Grafik ayarlarım hiçbir şekilde kaydedilmiyor. Özellikle telli saç ayarı hep kapatıp çıkıyorum girdiğimde tekrar açıyor ne yapmam lazım?
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Pazartesi 17:11 #2 Uygula mı diyorsunuz yoksa esc ile geri mi gidiyorsunuz hocam?
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 450 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 17:18 #3 Talisca06 dedi: Uygula mı diyorsunuz yoksa ESC ile geri mi gidiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Uygula diyorum ve ana menuden yapıyorum tekrar ayara geldiğimde telli saçı açıp Hertz'i 120'ye çekiyor 144'ten.
Talisca06 dedi: Uygula mı diyorsunuz yoksa ESC ile geri mi gidiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Uygula diyorum ve ana menuden yapıyorum tekrar ayara geldiğimde telli saçı açıp Hertz'i 120'ye çekiyor 144'ten.