FC 26 çöküyor

• Konuyu başlatan Wunee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 56
İşletim sistemi
Windows 10

Wunee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle 2 gün önce Steam'den FC 26 aldım gece yükledi sabah açtığımda açılıp hemen çöküyordu dınn diye diye bir ses çıkıyordu bilgisayardan. PC'yi açıp kapatım geri açıyordum yine aynı. Birçok kez denedim ama nafile. Gerek ChatGPT ile gerek sosyal sayfalardan YouTube'lerden her yerden gördüğüm her şeyi denedim ekran kartının driveri silip yükledim vs. sonra dün gece tekrar sildim yükledim ve başka bir kablolu kol ile denedim. İlk seferinde açıldı sonra halloldu zannettim ama başka sefer açışımda tekrar aynı hatayla karşılaşıyorum. Desteğe yazdım zaten denediğim şeyleri yazdılar. Şöyle bir durum daha var, her dosya doğrulaması yaptığımda 3 dosya eksik diyor tekrar indiriyor. Her tekrar indirdiğinde oyundaki ayarlarım sıfırlanıyor sanki. Çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Komple silin yeniden kurun.

Komple silin yeniden kurun.

Komple sildim. Bütün EA dosyları olsun, FC26 25 hata 24'ün bile dosyalarını sildim. Belgelerden vs her yerden silip yükledim dediğim gibi ilk başta bir açıldı sonra tekrar aynı hataya devam etti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…