K kinghoks Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 FIFA 26 açılırken böyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir? Ultimate paketi satın aldım.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.282 Makaleler 3 Çözümler 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Laptop mu kullanıyorsunuz? Ekran kartının çıktığını söylüyor, muhtemelen yazılımlar bir problem. Intel dahili GPU mu yoksa harici ekran kartı mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Laptop mu kullanıyorsunuz? Ekran kartının çıktığını söylüyor, muhtemelen yazılımlar bir problem. Intel dahili GPU mu yoksa harici ekran kartı mı kullanıyorsunuz?
KS KS K kinghoks Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 Asus laptop kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.282 Makaleler 3 Çözümler 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 kinghoks dedi: ASUS laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı var mı? Varsa sistem algılamamış. Sürücüyü DDU ile baştan yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
kinghoks dedi: ASUS laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı var mı? Varsa sistem algılamamış. Sürücüyü DDU ile baştan yüklemeyi deneyebilirsiniz.
KS KS K kinghoks Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #5 Harici yok da DDU ne oluyor yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.282 Makaleler 3 Çözümler 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #6 kinghoks dedi: Harici yok da DDU ne oluyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücü silmeye yarıyor ancak harici ekran kartınız yoksa gerek yok. Dahili kart oyun için yetersiz olabilir, hatta desteklenmiyor bile olabilir. Artı 0 Eksi
kinghoks dedi: Harici yok da DDU ne oluyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücü silmeye yarıyor ancak harici ekran kartınız yoksa gerek yok. Dahili kart oyun için yetersiz olabilir, hatta desteklenmiyor bile olabilir.
KS KS K kinghoks Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #7 Düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.282 Makaleler 3 Çözümler 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #8 kinghoks dedi: Düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS K kinghoks Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #9 NVIDIA yeniden sildim yükledim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
metehandagdur Yoctopat Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:05 #10 Aynı sorunu yasıyorum Dell oyuncu bilgisayarı var Victus modeli ama oyunu acmıyor her şeyı denedım yıne olmuyor var mı çözümü. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:40 Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yasıyorum Dell oyuncu bilgisayarı var Victus modeli ama oyunu acmıyor her şeyı denedım yıne olmuyor var mı çözümü.