FC 26 en fazla ne kadar indirime girer?

RegainTR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC 26'ya 1200 TL vermek istemiyorum, şu anda %60 indirimde. Yaza kadar 600-700 TL'ye düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmiyorum şuan zaten %60 indirimde. İleriki tarihlerde %70 civarına gireceğini hiç düşünmüyorum.

Fazladan 400 tl vermemek için yazı bekleme bence, şuan %60 indirimde muhtemelen de en fazla bu kadar indirim olur, şuan ki fiyatı hala pahalı ama alınabilecek en uygun fiyat.

Bugüne kadar çıkan tüm FIFA, FC oyunları Haziran ayına kadar en az %80 indirim almıştır bir sonraki indirim de ise %70 civarı indirim alacaktır ilkbahar indirimlerinde olacak, daha sonra haziran aylarında %80 indirim alır, Temmuz ayında yeni oyun duyurusu yapıldıktan sonra bir daha indirim falan almaz.

Bütçeniz yetiyorsa dolar yerinde durmadığını söz konusu olduğu yerde 4 ay sonra alın dersem belki bugünün fiyatında çok bir farkı olmayacaktır alabiliyorsanız şimdi alın, ya da Steam 20 dolar atıp bekletin FC26 %70 veya %80 civarı indirim aldığında kur artışında etkilenmezsiniz boylelikle bugünün kuruyla o gün daha iyi bir indirimde oyunu almış olacaksınız zaten %80 indirim aldığı zaman aradan neredeyse 5,6 ay geçmiş olur bu sürede kur ne kadar olur bilemeyiz.

İşte beklediğim cevap çok teşekkür ederim.

Bu kadar mesaj attım ancak az önce gidip Steam'den direkt satın aldım FC 26'yı eski FIFA oyunları sahibim ancak yine de aldım bir Sezon'da bu oyunda kariyer modu oynar sonra silerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…