FC 26 en uygun nereden alınır?

EiENN7

Decapat
Daha fazla  
Daha önceden FIFA serisini VPN ile farklı bir ülkeden alan bir arkadaşım vardı. İrtibatım kesildiği için nasıl yaptığını soramadım. Bu hala mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim ve yaptığımda bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden oluyordu artık olmuyor diye biliyorum. Maddiyat sorunu ile alakalı ben de FC25 alırken bazı siteler üzerinden taksitli alıyordum.

Eskiden oluyordu artık olmuyor diye biliyorum. Maddiyat sorunu ile alakalı ben de FC 25 alırken bazı siteler üzerinden taksitli alıyordum.

Hocam şimdi araştırırken başka bir foruma baktım Ukrayna üzerinden alınıyormuş bir sorun çıkarır mı bilginiz var mı? Her sene aynı oyun olduğu için çok para veresim gelmiyor ama uygun bir yolu yoksa mecbur Steam üzerinden alacağım.

Ukrayna üzerinden EA Play Pro alabilirsin daha ucuza geliyor ama bazen kredi kartlarını kabul etmiyor sürekli denemek lazım gün içerisinde.

Ukrayna üzerinden EA Play Pro alabilirsin daha ucuza geliyor ama bazen kredi kartlarını kabul etmiyor sürekli denemek lazım gün içerisinde.

Play Pro alırsam FC 26 sene boyunca benim mi oluyor?

Play Pro alırsam FC 26 sene boyunca benim mi oluyor?

Senelik alırsan evet FC 26 Ultimate versiyonu senin oluyor 1 sene oynayabiliyorsun diğer EA Play Pro oyunları da dahil BF6 falan.

Konuyu hortlatıyorum Ukrayna üzerinden aldım bir sorun olmadı kart ile ödemede vs kütüphaneye geldi sıkıntı olmuyor.

Adım adım açıklayabilir misiniz kısaca ödeme kısmında hata veriyor.

Kaspersky VPN kullanarak aldım hocam bağlandım hesaba giriş yaptım Türkçe karakter kullanmayın ad soyad kısmında ve. Kart bölgesini Ukrayna seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…