A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 375 Dün 20:29 #1 İşlemler kısmına gidiyorum ama satın alma geçmişinde iade diye bir kısım yok, EA FC 26 almıştım. İade etmek istiyorum, sorun nedir?
İşlemler kısmına gidiyorum ama satın alma geçmişinde iade diye bir kısım yok, EA FC 26 almıştım. İade etmek istiyorum, sorun nedir?
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:35 #2 Oyunu kaç gün önce aldınız? kaç saat oynadınız birde? Eğer 14 günü ve 2 saati geçmediyse alttaki linkten ticket açabillirsiniz. Epic Games Store'dan satın alınan bir ürün nasıl iade edilir? - Faturalandırma ve Ödeme Desteği Epic Games Store'dan satın alınan bir ürün nasıl iade edilir? Zaman zaman satın alma işlemlerinde bazı sorunlar yaşanabilir. Bu makale iade www.epicgames.com Artı 0 Eksi
Oyunu kaç gün önce aldınız? kaç saat oynadınız birde? Eğer 14 günü ve 2 saati geçmediyse alttaki linkten ticket açabillirsiniz. Epic Games Store'dan satın alınan bir ürün nasıl iade edilir? - Faturalandırma ve Ödeme Desteği Epic Games Store'dan satın alınan bir ürün nasıl iade edilir? Zaman zaman satın alma işlemlerinde bazı sorunlar yaşanabilir. Bu makale iade www.epicgames.com