P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:05 #1 1000-1500 TL civarında (fiyatta biraz artış yapabilirim) kol öneriniz var mıdır Ultimate Team için?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.135 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:11 #2 Pc Matik dedi: 1000-1500 TL civarında (fiyatta biraz artış yapabilirim) kol öneriniz var mıdır Ultimate Team için? Genişletmek için tıkla... Bbw Gale Hall modeline bakabilirsin. Alternatif olarak ATK battleaxe modeline bakabilirsin.
Pc Matik dedi: 1000-1500 TL civarında (fiyatta biraz artış yapabilirim) kol öneriniz var mıdır Ultimate Team için? Genişletmek için tıkla... Bbw Gale Hall modeline bakabilirsin. Alternatif olarak ATK battleaxe modeline bakabilirsin.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.576 Çözümler 52 Cumartesi 22:16 #3 GameSir Nova 2 Lite veya 8BitDo Ultimate 2C bakabilirsiniz 2K civarında fiyatları var.
P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:52 #4 Rona dedi: Bbw Gale Hall modeline bakabilirsin. Alternatif olarak ATK battleaxe modeline bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: GameSir Nova 2 Lite veya 8BitDo Ultimate 2C bakabilirsiniz 2K civarında fiyatları var. Genişletmek için tıkla... Fantech shooter III nasıldır
Rona dedi: Bbw Gale Hall modeline bakabilirsin. Alternatif olarak ATK battleaxe modeline bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: GameSir Nova 2 Lite veya 8BitDo Ultimate 2C bakabilirsiniz 2K civarında fiyatları var. Genişletmek için tıkla... Fantech shooter III nasıldır
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.142 Makaleler 3 Çözümler 21 Cumartesi 23:53 #5 Pc Matik dedi: Fantech shooter III nasıldır Genişletmek için tıkla... Gayet iyi şekli itibarıyla Ultimate 2Cden daha rahat bir kol 2C pek ergonomik değil kendim de kullandım bir süre gayet güzel bir kol.
Pc Matik dedi: Fantech shooter III nasıldır Genişletmek için tıkla... Gayet iyi şekli itibarıyla Ultimate 2Cden daha rahat bir kol 2C pek ergonomik değil kendim de kullandım bir süre gayet güzel bir kol.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.576 Çözümler 52 Dün 02:18 #6 Pc Matik dedi: Fantech shooter III nasıldır Genişletmek için tıkla... Shooter 3'te iyidir.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.135 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Dün 12:10 #7 Pc Matik dedi: Fantech shooter III nasıldır Genişletmek için tıkla... Fantech shooter 3 güzel kontrolcü. Hatta bir dönem almayı düşünüyordum ama rekabetçi oyunlar için daha iyileri var. Aşağıdaki videolara bakarak daha net fikirler edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pc Matik dedi: Fantech shooter III nasıldır Genişletmek için tıkla... Fantech shooter 3 güzel kontrolcü. Hatta bir dönem almayı düşünüyordum ama rekabetçi oyunlar için daha iyileri var. Aşağıdaki videolara bakarak daha net fikirler edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et