FC 26 indirim beklenmeli mi ne zaman indirime girer?

guneeeyyy67

Decapat
Daha fazla  
FC 26 özellikle kariyer için almak istiyorum sizce 2600 liraya değer mi?

Steam Next fest (13-20 Ekim) veya spor festivali (8-15 Aralık) bir de kış indirimleri (18 aralık 5 ocak) birinde indirime girer. Ama büyük ihtimalle spor festivali ve kış indiriminde girer. Spor festivaline de daha 2-2.5 ay var karar senin. Bende almayı düşündüm bana yarı fiyatına geliyor şu anda 1700 küsur falan.

Ukrayna VPN muhabbeti var. Diğer forumlarda gördüm. Adamlar 2 senedir oyunu öyle alıyorlarmış. Ban falan yedikleride yokmuş araştırmak istersen. 1700 TL diyorlardı.

Ukrayna VPN muhabbeti var. Diğer forumlarda gördüm. Adamlar 2 senedir oyunu öyle alıyorlarmış. Ban falan yedikleride yokmuş araştırmak istersen. 1700 TL diyorlardı.

Tarayıcıdan mı girip alıyorlar yoksa diğer türlü mü?

Son düzenleme:
Tarayıcıdan mı girip alıyorlar yoksa diğer türlü mü? Belki işimize yarar.

Hocam internet yazıp çıkan diğer forumlarada bakabilirsiniz birisi böyle yazmış.
Hesap ayarlarınızdan bölgeyi Ukrayna yapın, kart eklerden de bölgesini Ukrayna olarak seçebilirsin daha sonrasından EA App üzerinden satın alabilirsiniz. Standart 1.700 TL Ultimate 2.900 TL galiba.

Teşekkürler hocam.

Yaparsanız haberim olsun ben bu sene oyunu hiç beğenmedim o yüzden almayı düşünmüyorum yoksa çoktan Ultimate'ya da bu VPN işini yapmıştım.

VPN işine ben çok güvenmiyorum ama diğer forumlara da bakmakta fayda var şu an normalden alsam da 1700 küsure geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…