Relby Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #1 FC 26'nın kadro dosyasını FC 24'te kullanacağım, FC 26'nın kadro dosyası olan var mı?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Eylül 2025 #2 Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu olması lazım.
Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu olması lazım.
Relby Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #3 alp15eren dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunda dosya adı boş gözüküyor ve yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor.
alp15eren dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunda dosya adı boş gözüküyor ve yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2025 #4 Relby dedi: Oyunda dosya adı boş gözüküyor ve yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadro dosyasını FC26'da deniyorum hata vermiyor. FC ile aram çok olmadığı için bilmiyorum maalesef. Showcase sürümünü tam sürüm yaparken kullanıyorum tüm takımlar geliyor.
Relby dedi: Oyunda dosya adı boş gözüküyor ve yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadro dosyasını FC26'da deniyorum hata vermiyor. FC ile aram çok olmadığı için bilmiyorum maalesef. Showcase sürümünü tam sürüm yaparken kullanıyorum tüm takımlar geliyor.