Yago17 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar FC 26 için kapalı beta kodu nasıl alabilirim? Oyunu deneyimlemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 EA Playtesting - Official EA Site Help us make great games, join our Playtesting program. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile. www.ea.com Yago17 dedi: Arkadaşlar FC 26 için kapalı beta kodu nasıl alabilirim? Oyunu deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
EA Playtesting - Official EA Site Help us make great games, join our Playtesting program. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile. www.ea.com Yago17 dedi: Arkadaşlar FC 26 için kapalı beta kodu nasıl alabilirim? Oyunu deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS Yago17 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 ImSTICK dedi: EA Playtesting - Official EA Site Help us make great games, join our Playtesting program. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Kral fc 26 yok Artı 0 Eksi
ImSTICK dedi: EA Playtesting - Official EA Site Help us make great games, join our Playtesting program. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Kral fc 26 yok
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #4 Yago17 dedi: Kral FC 26 yok. Genişletmek için tıkla... Evet baktım FC26 gözükmüyor bende de konum değiştirip dene istersen belki Türkiye yoktur şu anki kapalı testlerde. Artı 0 Eksi
Yago17 dedi: Kral FC 26 yok. Genişletmek için tıkla... Evet baktım FC26 gözükmüyor bende de konum değiştirip dene istersen belki Türkiye yoktur şu anki kapalı testlerde.
Z Zeytinn Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #5 Yago17 dedi: Arkadaşlar FC 26 için kapalı beta kodu nasıl alabilirim? Oyunu deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hesap ayarlarının iletişim kısmından e-posta tekliflerini açman ve uygunluğu her zaman yapman gerek. Ayrıca kapalı beta yanlızca Amerika ve İngiliterede var, bu yüzden hesap ayarlarını değiştirmen gerekebilir. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-08 231046.png 88,1 KB · Görüntüleme: 61 Artı 0 Eksi
Yago17 dedi: Arkadaşlar FC 26 için kapalı beta kodu nasıl alabilirim? Oyunu deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hesap ayarlarının iletişim kısmından e-posta tekliflerini açman ve uygunluğu her zaman yapman gerek. Ayrıca kapalı beta yanlızca Amerika ve İngiliterede var, bu yüzden hesap ayarlarını değiştirmen gerekebilir.