FC 26 nereden almak mantıklı?

agroN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
FC 26 ön siparişten alacağım. Ultimate sürümü Epic'te 3.599 TL. EA ve Steam'de 89.99 USD.
Hangisi en karlı oluyor ve birbirlerinden avantaj/dezavantajları var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde çıktıktan birkaç ay sonra indirime giriyor. Acele etmen gerekmiyorsa Steam üzerinden indirim bekleyebilirsin. Ama hemen oynamak istiyorsan, Steam çok daha stabil ve sorunsuz bir platform. Ben FC24'ü Epic'ten almıştım, çalıştırmakta çok problem yaşadım ve iade ettim. Ama sende de aynı problem yaşanır diye kesin bir şey yok.

Hemen almak istiyroum çıkar çıkmaz oynayacağım. Fiyatta fark ediyor mu EA Epic yada Steam’den almak?

Hemen almak istiyroum çıkar çıkmaz oynayacağım. Fiyatta fark ediyor mu EA Epic'ya da Steam'den almak?

Bence Steam üzerinden al kol ile oynarsan en azından sorun çıkmaz ve Steam'den oyun alığ kütüphane yapma hissi başka.

EA Play al istersen 19 Eylül'de erken erişim ile FC26 10 saat deneme sürümü gelecek orada denersin duruma göre satın alırsın oyunu.

Ben oyle yapacağım bu yıl oyuna Türkçe spiker gelecek Türkçe spiker kalitesini merak ettiğim için almadan önce EA Play deneyip karar verip daha sonra alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…