stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 20 Ağustos 2025 #1 Ön sipariş verirsek iade kuralları gene geçerli mi? Oyunun çıkmasına daha 1 ay var o yüzden alıp pişman olursam iade edebilir miyim?
Ön sipariş verirsek iade kuralları gene geçerli mi? Oyunun çıkmasına daha 1 ay var o yüzden alıp pişman olursam iade edebilir miyim?
Çözüm NefariousTr 20 Ağustos 2025 Sipariş tarihinizden itibaren oyun çıkmış olmasa bile 2 haftayı aşmanız durumunda iade edemezsiniz.
Krat0es Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D modelleme uzmani 20 Ağustos 2025 #2 Steam'den aldiysan evet baska yerler hakkinda bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.385 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 stalist dedi: Ön sipariş verirsek iade kuralları gene geçerli mi? Oyunun çıkmasına daha 1 ay var o yüzden alıp pişman olursam iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, her platformda genelde 14 gün içinde iade edebilirsin. Artı 0 Eksi
stalist dedi: Ön sipariş verirsek iade kuralları gene geçerli mi? Oyunun çıkmasına daha 1 ay var o yüzden alıp pişman olursam iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, her platformda genelde 14 gün içinde iade edebilirsin.
NefariousTr Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi Cpu: AMD Ryzen 9 5900X Gpu: Evga GeForce RTX 3080 Ram: G.Skill Trident Z RGB 2x16 GB 3200 MHz Ssd: Samsung 970 EVO 500 GB + Kingston Fury Renegade 1 TB Case: Thermaltake 750 W Commander G33 Cooler: Thermaltake TH240 ARGB Monitor: Monster Aryond V1.1 32” 165 Hz 1Ms Curved 2k Mouse: Razer Deathadder V3 Mousepad: Razer Goliathus Headphone: Razer Blackshark V2 X Keyboard: Steelseries Apex Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Ağustos 2025 #4 Sipariş tarihinizden itibaren oyun çıkmış olmasa bile 2 haftayı aşmanız durumunda iade edemezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 20 Ağustos 2025 #5 NefariousTr dedi: Sipariş tarihinizden itibaren oyun çıkmış olmasa bile 2 haftayı aşmanız durumunda iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten Çin üzerinden alıyorum ucuza geliyor ama gene de merak ettim. Bazı ön siparişler iade edilmiyor falan yazıyordu. Artı 0 Eksi
NefariousTr dedi: Sipariş tarihinizden itibaren oyun çıkmış olmasa bile 2 haftayı aşmanız durumunda iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten Çin üzerinden alıyorum ucuza geliyor ama gene de merak ettim. Bazı ön siparişler iade edilmiyor falan yazıyordu.