FC 26 ön sipariş verilir mi?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
FC 26'ya şu an 2600 TL bandında bir fiyat verebilerek daha sonra erişebiliyoruz. Ben de almak istiyorum şahsen. Sizce biraz daha beklenir mi yoksa ön siparişi verip arkama mı yaslanmalıyım? Şu grafik kalitesi vb... Bile aklımı inanılmaz çeldi. Aşırı güzel bir şeye benziyor.

Çıktıktan 3-4 ay sonra indirime giriyor yine de siz bilirsiniz. Oynamak istiyorsanız alın fakat Steam tarafı daha cazip duruyor.

Ön sipariş ödülleri güzel. Ben şahsen uzun bir süredir düzenli ön siparişte alıyorum. Son 2 yıldır pek memnun değilim ama bu sene de verdim. Göreceğiz bakalım.

Hocam bence UT oynuyorsanız direkt düşünmeden alın şahsen ben çok fazla UT oynadığım için direkt aldım.

Almayın şu oyunu düzeltmiyorlar grafik kalitesi 25 ile aynı bana göre.

Trailer'ı izlemediniz mi? 100 tane yeni şey geldi.
İzledim hocam ama online a özel çoğu şey herkes fut oynamıyor ki menajerlik ya da efsane ol modu ile ilgili kayda değer yenilik henüz göremedim.

Ön sipariş ödülleri güzel. Ben şahsen uzun bir süredir düzenli ön siparişte alıyorum. Son 2 yıldır pek memnun değilim ama bu sene de verdim. Göreceğiz bakalım.

Fc 26 ultimate editionu ea app den ön sipariş verdim. ancak oyunun tutarı karttan çekildi, kütüphaneye gelmedi. neden acaba oyun çıkmadığı için mi ?

Fc 26 ultimate editionu ea app den ön sipariş verdim. ancak oyunun tutarı karttan çekildi, kütüphaneye gelmedi. neden acaba oyun çıkmadığı için mi ?

işleniyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…