goatrl Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar FC 26 Eylül 26'da çıkacak biliyorum ama şimdi satın aldım ve ön yükleme diye bir şey geldi. Bu ne oluyor tam olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2025
Arkadaşlar FC 26 Eylül 26'da çıkacak biliyorum ama şimdi satın aldım ve ön yükleme diye bir şey geldi. Bu ne oluyor tam olarak?
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #2 goatrl dedi: Arkadaşlar FC 26 Eylül 26'da çıkacak biliyorum ama şimdi satın aldım ve ön yükleme diye bir şey geldi. Bu ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorsun oyun erişime açıldığında direkt oynayabiliyorsun. Artı 0 Eksi
goatrl dedi: Arkadaşlar FC 26 Eylül 26'da çıkacak biliyorum ama şimdi satın aldım ve ön yükleme diye bir şey geldi. Bu ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorsun oyun erişime açıldığında direkt oynayabiliyorsun.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.552 Makaleler 2 Çözümler 41 24 Eylül 2025 #3 Direkt yazdığı gibi ön yükleme. Önden yüklüyorsun oyunu, çıktığında da indirmeye uğraşmadan direkt giriyorsun. Artı 0 Eksi
Direkt yazdığı gibi ön yükleme. Önden yüklüyorsun oyunu, çıktığında da indirmeye uğraşmadan direkt giriyorsun.