montarGO Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:56 #1 Ekran kartı Gtx 1650 Merhaba arkadaşlar. FC 26'yı Epic Games'ten aldım, her şey iyi ama oyunda oyuncular çok yavaş koşuyor. AI ve kullanıcı hızlarını ayarladım ama yine de değişen bir şey yok. Oyunu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:02
Merhaba arkadaşlar. FC 26'yı Epic Games'ten aldım, her şey iyi ama oyunda oyuncular çok yavaş koşuyor. AI ve kullanıcı hızlarını ayarladım ama yine de değişen bir şey yok. Oyunu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Nasıl düzeltebilirim?
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.732 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:04 #2 Oyun modu özgün de olabilir mi ? Öyle bir sey vardi oyuncular gercekteki gibi oynuyordu fakat yavaşlıyorlardı. Artı 0 Eksi
Oyun modu özgün de olabilir mi ? Öyle bir sey vardi oyuncular gercekteki gibi oynuyordu fakat yavaşlıyorlardı.
Ahmet Efe Yeni Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F Asus Dual 4060 TI OC Asus Prime A620M-K CRUCİAL 1 TB SSD XPG 2*8 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Diş Teknisyeni Bugün 00:04 #3 Oynanış modunu rekabetçiye çek hocam düzelir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS montarGO Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:07 #4 bbnoS dedi: Oyun modu özgün de olabilir mi? Öyle bir şey vardi oyuncular gercekteki gibi oynuyordu fakat yavaşlıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun başlayınca hızlar normal ama ilerleyen dakikalarda ağır çekime giriyorlar bir türlü ayarlayamadım. Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Oyun modu özgün de olabilir mi? Öyle bir şey vardi oyuncular gercekteki gibi oynuyordu fakat yavaşlıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun başlayınca hızlar normal ama ilerleyen dakikalarda ağır çekime giriyorlar bir türlü ayarlayamadım.