Yusuf Denizs Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 Cuma 18:23 #1 Normal santrada veya rush da sıkıntısız çalışıyor ama Rivals Champs ve etkinlik turnuvasında çalışmıyor. Dün böyle bir sorun yoktu, nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 18:45
Normal santrada veya rush da sıkıntısız çalışıyor ama Rivals Champs ve etkinlik turnuvasında çalışmıyor. Dün böyle bir sorun yoktu, nasıl çözerim?
Çözüm Yusuf Denizs Cumartesi 14:44 xennard dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Onardım çözüm yok. Kendi konumu cevaplıyorum. Oyunu 30FPS'ye sabitleyince çalışıyor EA in bununla alakalı güncellemesini bekleyeceğiz sanırsam.
xennard dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Onardım çözüm yok. Kendi konumu cevaplıyorum. Oyunu 30FPS'ye sabitleyince çalışıyor EA in bununla alakalı güncellemesini bekleyeceğiz sanırsam.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:52 #2 Oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Denizs Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 Cumartesi 14:44 #3 xennard dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Onardım çözüm yok. Kendi konumu cevaplıyorum. Oyunu 30FPS'ye sabitleyince çalışıyor EA in bununla alakalı güncellemesini bekleyeceğiz sanırsam. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 13:47 Artı 0 Eksi Çözüm
xennard dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Onardım çözüm yok. Kendi konumu cevaplıyorum. Oyunu 30FPS'ye sabitleyince çalışıyor EA in bununla alakalı güncellemesini bekleyeceğiz sanırsam.
Mirac0909 Kilopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 00:46 #4 Bende de rush hariç her yerde çalışıyor. Artı 0 Eksi
OzanSRC Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 10:40 #5 Bilinen bir sorun! Yama bekleyin. Klasik EA işte her sene yarım yamalak çıkarıyor Artı 0 Eksi