FC 26 Showcase gelir mi?

PC üzerinden mi yaptınız? Xbox sitesi üzerinden direkt konsol için indiriyor ama Playstation'dan yapmak istediğimde bölge yüzünden kütüphaneye eklemedi.

PC üzerinden mi yaptınız? Xbox sitesi üzerinden direkt konsol için indiriyor ama PlayStation'dan yapmak istediğimde bölge yüzünden kütüphaneye eklemedi.

Evet PC'den yaptım ama webten yapmadım urban eklentisi kurduktan sonra PC içinde kurdum. İlk başta uae yaptım hesabı açtım. Hesap kilitlendi hemen şifre sıfırlayıp açtım hesabı. Sanra tekrardan hesap açtım Meksika seçip bu sefer çıktı Showcase bende indirdim işte. Önemli olan PC'ye urbanı indirip Meksika'yı seçmek. sonrası kolay zaten

Teşekkür ederim.

Kanka sen bu işlerden anlayan birine benziyorsun, ben oyunu oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama live editor ve FIFA mod Manager'a oyunu tanıtamıyorum hiçbir şekilde oyunu görmüyorlar. Bunun bir çözümü var mıdır?

che*t enginenin son sürmünün olduğuna emin misiniz birde bypasttan dolayı tanımayabilir
Engine kullanmıyorum sadece LE ile Fifa mod m kullanıyorum mesela fc 25 de tam sürüm yapmıştım orada kullanabiliyordum bir cmd uygulaması sayesinde yapmıştım crackleme işleminide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…