FC 26 Showcase gelir mi?

dediklerini yaptım oyun açıldı ana ekranda kapattım sonra hep böyle oldu

EA i kapattınız mı hocam oyuna girerken? Bir de tekrardan Denuvo'yu yapıştırdınız mı?

Hocam peki repair yapmadan önce veya yaptıktan sonra ismini değiştirdiğimiz orijinal FC26 EXE dosyası ile crack dosyasındaki FC26 EXE dosyalarını karıştırmış olma ihtimaliniz var mıdır? Aldığınız hatayı sanırım ben o şekilde almıştım. Repairdan önce yanlış dosyayı silmiştim veya dosyaları atarken isimlerini ters girmiştim.

sanmıyorum o linkteki dosyaları silip yenisini attım ve diğer işlemleri aynen yaptım

knk bende aynı sorundan karşılaştım en son yüklediğin fc26 showcase fixed exe den girmen gerek oyuna

Giriliyor kral VPN açarak.

VPN ile denedim giremedim girebildiğine emin misin girdiysen nasıl girdiğini anlatabilir misin?

Son düzenleme:
Hepsini yapıyorum oynuyorum hop yatıyorum ertesi gün crack error veriyor neden böyle bir hata veriyor?

Dosya Ekleri

• görsel_2025-10-19_113128401.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 6
Hepsini yapıyorum oynuyorum hop yatıyorum ertesi gün crack error veriyor neden böyle bir hata veriyor?

EA i kapatman lazım oyuna girerken. Muhtemelen EA PC'yi açınca otomatik açılıyor Görev Yöneticisi - başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakabilirsin.

EA i kapatman lazım oyuna girerken. Muhtemelen EA PC'yi açınca otomatik açılıyor Görev Yöneticisi - başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakabilirsin.
knk sen vpn ile ut girebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…