K Kaanyrtl Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:03 #281 EmmCan dedi: Urban VPN ile mexikaya bağlanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Meksika denedim başta baktım hata verdi bende DNS'yi değiştirdim girdi tek bendemi var bu hata.
EmmCan dedi: Urban VPN ile mexikaya bağlanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Meksika denedim başta baktım hata verdi bende DNS'yi değiştirdim girdi tek bendemi var bu hata.
keroshadoW Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:58 #282 dün yapmıştım bugün olmuyo beyler urbanvpn le meksikaya bağlanıyorum ama sunucuya bağlanamıyor diyor denedim fakat hala aynı açılmıyor şuan dün açılmıştı ama Son düzenleme: Dün 18:15
dün yapmıştım bugün olmuyo beyler urbanvpn le meksikaya bağlanıyorum ama sunucuya bağlanamıyor diyor denedim fakat hala aynı açılmıyor şuan dün açılmıştı ama
K Kaanyrtl Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #283 keroshadoW dedi: dün yapmıştım bugün olmuyo beyler urbanvpn le meksikaya bağlanıyorum ama sunucuya bağlanamıyor diyor denedim fakat hala aynı açılmıyor şuan dün açılmıştı ama Genişletmek için tıkla... muhtemelen dediğim doğru oyun 1.1.1.1 dns destekliyor ama urban vpn 8.8.8.8 dns kullanıyor değiştirilmiyorda tam olarak yani bilmiyorum
keroshadoW dedi: dün yapmıştım bugün olmuyo beyler urbanvpn le meksikaya bağlanıyorum ama sunucuya bağlanamıyor diyor denedim fakat hala aynı açılmıyor şuan dün açılmıştı ama Genişletmek için tıkla... muhtemelen dediğim doğru oyun 1.1.1.1 dns destekliyor ama urban vpn 8.8.8.8 dns kullanıyor değiştirilmiyorda tam olarak yani bilmiyorum