FC 26 Showcase gelir mi?

Meksika konumlu Epic Games hesabı açtıktan sonra Meksika konumlu EA hesabı açıyoruz sonrasında Chrome ya da Edge üzerinden Meksika VPN eklentisi kurmanız gerekiyor önerim urban FC 26 Showcase Epic diye aratınca çıkan ilk siteye giriyoruz oradan satın alıyoruz daha sonra uygulamadan kütüphanenize düşüyor indire tıkladığınızda EA ile Epic hesabınızı eşleşiyor ve indirme başlıyor

Bende hem Steam hem de Epic var beklemedeyiz. Yüklediğinizde nasıl yaptığınızı söylersiniz.

Nasıl yapacağız. Steam'e ve Epic'e yazdığımızda da çıkmıyor.

Çıkamadı zaten hocam sorun o arkadaş 7 de çıkacak dedi çıkmadı.

EA'dan girince FC 25 de Showcase gözüküyor bir ara kapanmıştı şu an indirirsek girilir mi tekrar FC 25 Showcase

Bende bir türlü çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi VPN'i indirerek yükledin? Bir de tarayıcıdan mı yoksa uygulamadan mı yükledin?

Çıkamadı zaten hocam sorun o arkadaş 7 de çıkacak dedi çıkmadı.
Cıkıs tarıhı utc 16.00 TSİ ile 19.00 yapıyor tarıh dogruydu. Oyun suan cıkmıs durumda Turkıye'ye kapalı maalesef arkadaşlar. İlerde açılır mı bılmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyunun steam lınkı buyrun bakın.

EA'dan girince FC 25 de Showcase gözüküyor bir ara kapanmıştı şu an indirirsek girilir mi tekrar FC 25 Showcase
Denedim ben onu 3-4 gün önce açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…