Çağlayann Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 Dün oynarken bir anda spikerlerin sesi gitti ve ne yaptıysam sorun düzelmedi. Silip tekrar bile yükledim, bu sorunu yaşayan var mı?
Dün oynarken bir anda spikerlerin sesi gitti ve ne yaptıysam sorun düzelmedi. Silip tekrar bile yükledim, bu sorunu yaşayan var mı?
Emr_q7 Zeptopat Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #2 Çağlayann dedi: Dün oynarken bir anda spikerlerin sesi gitti ve ne yaptıysam sorun düzelmedi. Silip tekrar bile yükledim, bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları kontrol ettin mi kanka iyice? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Çağlayann dedi: Dün oynarken bir anda spikerlerin sesi gitti ve ne yaptıysam sorun düzelmedi. Silip tekrar bile yükledim, bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları kontrol ettin mi kanka iyice?
eswien Femtopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 Ben bugün aldım oyunu fakat bende de hiçbir şekilde spiker sesi yok. Artı 0 Eksi