D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.441 Çözümler 7 54 dakika önce #1 Bu kariyer modu tam olarak ne oluyor? Takım seçip kariyer yapamıyor muyuz, illa Ultimate mi almamız lazım?
Bu kariyer modu tam olarak ne oluyor? Takım seçip kariyer yapamıyor muyuz, illa Ultimate mi almamız lazım?
Çözüm Lukatmi 37 dakika önce Kariyer modu her versiyonda var. Ultimate sürüm Online kısmını ilgilendiriyor sanırım.
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 362 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 37 dakika önce #2 Kariyer modu her versiyonda var. Ultimate sürüm Online kısmını ilgilendiriyor sanırım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.441 Çözümler 7 33 dakika önce #3 Lukatmi dedi: Kariyer modu her versiyonda var. Ultimate sürüm Online kısmını ilgilendiriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, oyunun sürüm seçeneklerinde standart versiyonda çarpı işareti gördüğüm için sormak istemiştim, çok kafa karıştırıcı. Artı 0 Eksi
Lukatmi dedi: Kariyer modu her versiyonda var. Ultimate sürüm Online kısmını ilgilendiriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, oyunun sürüm seçeneklerinde standart versiyonda çarpı işareti gördüğüm için sormak istemiştim, çok kafa karıştırıcı.
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 362 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 dakika önce #4 Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum, oyunun sürüm seçeneklerinde standart versiyonda çarpı işareti gördüğüm için sormak istemiştim, çok kafa karıştırıcı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ultimate versiyonu dediğim gibi Ultimate Team modu için points vs. veriyormuş sadece. Tek fark bu. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum, oyunun sürüm seçeneklerinde standart versiyonda çarpı işareti gördüğüm için sormak istemiştim, çok kafa karıştırıcı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ultimate versiyonu dediğim gibi Ultimate Team modu için points vs. veriyormuş sadece. Tek fark bu. İyi oyunlar.