GlbFrank Picopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:59 #1 Bir haber gördüm hafta sonu ücretsiz diye ama hangi platformda ücretsiz? PC'de ücretsiz mi? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:05
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 14:07 #2 Pazartesiye kadar XBOX'ta ücretsiz olarak denenebiliyor ama konsol için geçerli.
Hype3R Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:12 #3 1 ay önce çıkmış oyun. Ücretsiz olması mümkün değil.
S Salataman23 Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:09 #4 Hype3R dedi: 1 ay önce çıkmış oyun. Ücretsiz olması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu için geçerli sadece 2 gün bedava gamepass aboneliği olanlar için geçerli
Hype3R dedi: 1 ay önce çıkmış oyun. Ücretsiz olması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu için geçerli sadece 2 gün bedava gamepass aboneliği olanlar için geçerli
Hype3R Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:16 #5 Salataman23 dedi: Hafta sonu için geçerli sadece 2 gün bedava gamepass aboneliği olanlar için geçerli Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam temelli olması gibi bir durumdan bahsetmiştim
Salataman23 dedi: Hafta sonu için geçerli sadece 2 gün bedava gamepass aboneliği olanlar için geçerli Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam temelli olması gibi bir durumdan bahsetmiştim